Delta Cloud VPS Marketplace

Вдигнете виртуален сървър за секунди - изберете от над 50 приложения, за да създадете своя онлайн проект с няколко клика сега.

Delta.bg OpenStack Marketplace

Приложения, които избрахме за Вас

Разгледайте нашата селекция от базово конфигурирани приложения, с които да стартирате своя нов бизнес сега или да надградите вече съществуващ онлайн проект.

Разгледайте всички приложения

Създайте своя cloud VPS

Виртуален сървър за секунди с базово конфигурирани приложения.

Бързо и лесно

Базово конфигурирани приложения, които да активирате мигновено на своя виртуален сървър - само с няколко клика. Не губите време в настройки, нито е нужно да имате експертиза по системна администрация.

Гъвкавост и скалируемост

Можете да променяте първоначално избраната конфигурация с лекота. Нашият OpenStack базиран клауд Ви предоставя гъвкавост и скалируемост за да надградите своя VPS план мигновено.

Богат избор на приложения

Нашата бибилиотека с базово конфигурирани приложения е изключително богата и се обновява регулярно. Разгледайте всички приложения по категории по-долу.

Направете запитване

Категории с приложения

За Ваше удобство групирахме приложенията в категории. Разгледайте по-популярните и изберете най-подходящото за Вашия виртуален сървър сега.

Разгледайте всички категории

Тествайте Delta Marketplace за 1 месец безплатно

За да се уверите колко лесно и бързо се работи с Delta Marketplace, без да инвестирате средства, Ви предоставяме възможност да тествате услугата безплатно с избрано от Вас приложение. Ето какво е нужно да направите, какви са условията и какъв бонус можете да получите!

 • Какво е необходимо да направите, за да тествате безплатно?

  Разгледайте приложенията в Delta Marketplace, изберете приложение за тест и при оформяне на поръчката в клиентската зона използвайте промо код 1-MONTH-FREE.

 • Кои приложения можете да тествате безплатно?

  Можете да тествате всяко едно от приложенията, налични в Delta Marketplace. За тези, за чието използвне е необходим лиценз - ще следва той да бъде осигурен и заплатен от Ваша страна.

 • Кои VPS хостинг планове можете да изберете за тест?

  Можете да тествате Delta Marketplace безплатно с с един от първите 4 Basic плана. Ако за тест Ви е необходим друг VPS хостинг план, моля пишете ни в чата, за да Ви го осигурим.

 • Получавате и бонус - още 3 месеца безплатно - ето как:

  Тествайте Delta Marketplace, споделете своите отзиви и впечатления с нас и ако решите да използвате Маркетплейса в перспектива, ние ще добавим към избрания от Вас план още 3 месеца безплатно.

Наскоро добавени приложения

Регулярно добавяме нови приложения в нашия Marketplace, за да сме Ви максимално полезни, като Ви предоставяме богат избор. Ако в него липсва приложение, което често използвате, свържете се с нас, за да го добавим.

Направете запитване